Cart(0 Products)
No products found
  • All products are added to your cart.

Monthly new article!

Fashionblog SeebyMiriam (NL)

To the MAX with your dress
Deze zomer gaan we voor het maximale. Niet alleen in temperatuur, maar ook in de mode. Beiden gaan van hot naar hotter, to the MAX. Dit seizoen haalt de zomer het maximale uit de jurk. Tja, en dat zijn geen zomerjurken die al jaren in de kast hangen, maar iets anders. Ik heb online geshopt om voor jullie de maximale zomerjurk te zoeken. Is mij dat gelukt? Dat is weer een verhaal apart, waarbij Oorbellen van Marthje mij heeft gered.
Read more
HAUTE COUTURE voor een speciale dag
We gaan terug naar februari van dit jaar, want toen ben ik gestart met de voorbereidingen wat betreft mijn outfit voor de bruiloft van mijn dochter. Ik ben terecht gekomen in de goddelijke handen van Couturier Christian Lagerwaard en daarna is alles vanzelf gegaan. De vraag van vrienden destijds: “Miriam, wat draag jij voor de bruiloft van je dochter?” Gaandeweg is het mij steeds duidelijker geworden, ik wil een stijlvolle bruidsmoeder zijn. Christian Lagerwaard heeft mij begeleid in deze keuze. Ja hoor, hier ben ik op de juiste plek. Lees mijn verhaal en laat je meeslepen in de wereld van de haute couture.
Read more
Summer MUST-HAVES, be trendy
Ik heb voor jullie de trends van dit seizoen (lente/zomer 2018) op een rij gezet. Misschien heb je al trendy items in je kast of ben je tevreden met je huidige kleding. Toch is het een aanrader om weer eens kritisch in je kast te duiken en je kleding weer een boost te geven. Dit kan met trendy must-haves items zonder daarbij een hele partij kleding te kopen. Ik heb voor jullie de trends op een rij gezet en jij kan kiezen wat bij jou past. Blijf wel kritisch en blijf bij jezelf. Ontdek de trends en boost je kleding. Kijk mijn nou, alle trendy items in één look. Ha ha, genoeg mode inspiratie om trendy de zomer te trotseren.
Read more

View all

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »