De ontwerpers

Marthje Timmermans is een Nederlandse ontwerpster met haar roots in het mooie Maastricht. Eind 2012 is zij met het merk Oorbellen van Marthje van start gegaan. Met haar sterke gevoel voor kleur en vorm ontwerpt zij exclusieve sieraden. Zij wordt daarin bijgestaan door Marianne Doornbosch, net als Marthje een ontwerpster met goed gevoel voor een eigen signatuur. 

Alle sieraden van Oorbellen van Marthje worden door Marthje en Marianne ontworpen en gemaakt in ons atelier in Oegstgeest. Ieder sieraad is uniek van samenstelling. De stijl laat zich omschrijven als klassiek en stoer met een vleugje bohémien. 

Bij het ontwerpen is er één belangrijk uitgangspunt: onze klant. Onze doelstelling is te luisteren- en te kijken naar en te creëeren voor onze klanten. Onze klanten zijn vrouwen die zich durven onderscheiden en zo hun uitstraling willen versterken en die blij worden van unieke producten.

Lees meer over het hele verhaal en de achtergrond van Marthje onder 'Atelier'.

Stijlvolle handgemaakte sieraden met
een geheel eigen signatuur

Oorbellen van Marthje

  • Oorbellen van Marthje zijn stijlvolle handgemaakte sieraden met een geheel eigen signatuur: klassiek en stoer met een vleugje bohémien.
  • T: (+31) (0)6 24 520 765
  • E: info@oorbellenvanmarthje.nl
Website: Ratio Design
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »